Zoet 'klaar' bij PSV: 'Lijkt erop dat hij zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld'

Zoet 'klaar' bij PSV: 'Lijkt erop dat hij zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 06:58ma 11-11-2019 om 06:58

Laatste update: maandag 11 november 2019 om 10:38ma 11-11-2019 om 10:38

Jeroen Zoet heeft zijn laatste wedstrijd gekeept voor PSV. Dat denkt Theo Janssen. De doelman van de Eindhovense club werd zondag gepasseerd voor het uitduel met Willem II (2-1) en bekeek de tweede helft in de spelersbus.

"Het lijkt erop dat Zoet zijn laatste wedstrijd voor PSV heeft gespeeld", aldus Janssen bij Studio Voetbal. "Als je het interview met Mark van Bommel en de reactie van de keeper zelf hebt gezien, dan lijkt het klaar."

Omdat Van Bommel zijn doelman wilde 'beschermen', zat Zoet niet op de bank in Tilburg. Janssen: "Dat vond ik vreemd. Als je hem wil beschermen, moet je hem thuislaten." In de tweede helft probeerde NOS-verslaggever Joep Schreuder beelden te maken van Zoet in de spelersbus, maar de PSV'er dook weg.

Kees Jansma vraagt zich af of Zoet zijn eigen verrichtingen weleens terugkijkt. Dan zou de doelman van PSV niet verrast moeten zijn door de beslissing van Van Bommel. "Waar is zijn zelfkritiek?", aldus Jansma. "Die wissel is volkomen logisch." Pierre van Hooijdonk noemt de teleurstelling 'logisch'. "Als keeper weet je dat zo'n wissel definitief is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws