VVV-Venlo streept één naam definitief door: Dit is niet de efteling

VVV-Venlo streept één naam definitief door: "Dit is niet de efteling"

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 19:50ma 11-11-2019 om 19:50

Stan Valckx heeft voor de camera van FOX Sports uitgebreider gereageerd op Maurice Steijn als mogelijke opvolger van Robert Maaskant. De technisch directeur van VVV-Venlo 'gelooft niet in sprookjes' en streept de naam van Steijn door. Dat deed hij ook al in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Het ligt voor de hand, maar dat is geen reële optie", zegt Valckx. Steijn is vrij na zijn ontslag bij Al-Wahda. "Steijn verdient daar zoveel geld. Als hij eerder naar Nederland komt zal hij veel van dat financiële voordeel in moeten leveren, dus dat is geen serieuze optie. We zijn VVV, een kleine club. Dit is niet de efteling, dus we geloven niet in sprookjes."

Maar wie dan wel? "Het moet een trainer zijn die bij VVV past en affiniteit heeft met de club en omgeving. We hebben een paar kandidaten in ons hoofd en zijn nu aan het nadenken over wie er één, twee of drie moet worden. We hebben 35 à 40 trainers aangeboden gekregen sinds 13.00 uur. Wij gaan dat weloverwogen beslissen en hopen daar in de komende dagen uitsluitel over te geven."

Maaskant werd maandag ontslagen. "We hebben hem gisteravond gebeld en hebben laten doorschemeren dat we over een eventueel ontslag zouden praten. Hij was er wel op voorbereid. Robert loopt lang genoeg mee in de voetballerij. Het zijn vervelende dingen. Dan is iedereen teleurgesteld. Hij hoopte dat we hem meer vertrouwen konden schenken, maar wij hebben aangegeven dat dat om meerdere redenen niet langer kon."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie VVV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws