'Spelers van VVV-Venlo zagen het niet meer in Maaskant zitten'

'Spelers van VVV-Venlo zagen het niet meer in Maaskant zitten'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 19:19ma 11-11-2019 om 19:19

De directie van VVV-Venlo sprak zondag nog het vertrouwen uit in Robert Maaskant en Robert Maaskant had ook na de 6-1 nederlaag tegen Heracles Almelo het gevoel dat hij het tij kon keren en nog tot de spelersgroep door kon dringen. Het regionale De Limburger schetst echter dat de spelersgroep het niet meer in de trainer zag zitten. 

Maaskant werd maandagmiddag opzij gezet door de club uit Venlo. De Limburger schrijft dat er geen chemie meer was tussen trainer en selectie. 'Spelers als aanvoerder Danny Post en routinier Nils Röseler hielden Maaskant ook na afgelopen zaterdagavond nog de hand boven het hoofd, maar inmiddels zijn er geluiden naar buiten gekomen die wijzen op een vertrouwensbreuk tussen coach en spelersgroep. De manier waarop Maaskant in de groep individuele spelers bekritiseert, zou daar debet aan zijn', aldus de regionale krant.

VVV moet zich na een aantal nederlagen op rij en een zeventiende plek op de ranglijst flink zorgen maken. Maaskant (50) was ervan overtuigd dat het beter zou gaan en vond dat VVV in bepaalde wedstrijden helemaal niet zo slecht speelde. 

Maaskant kondigde na de oorwassing tegen Heracles maatregelen aan en wilde in de wedstrijd tegen FC Twente van zondag met andere spelers en een andere tactiek aantreden. VVV wachtte dat niet af en zette Maaskant maandag opzij. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws