'Feyenoord krijgt opsteker uit ziekenboeg: 'mooie breuk' voor matchwinner Senesi'

'Feyenoord krijgt opsteker uit ziekenboeg: 'mooie breuk' voor matchwinner Senesi'

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 07:28di 12-11-2019 om 07:28

Feyenoord heeft goede hoop dat het na de interlandperiode weer kan beschikken over Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger liep zondag in het duel met RKC Waalwijk een breuk in de onderarm op.

De arm is in het ziekenhuis in het gips gezet, meldt het Algemeen Dagblad. De 22-jarige Senesi moest zich noodgedwongen afmelden voor Jong Argentinië, maar tegen FC Groningen op 24 november is hij vermoedelijk weer inzetbaar voor Feyenoord. Hij heeft een zogenaamde 'mooie breuk'. De medische staf van de Rotterdammers bekijkt of hij de komende maanden met een brace kan spelen.

Met een dergelijk verband speelde ook Nicolai Jörgensen, toen hij met een polsbreuk kampte. Het zou een flinke meevaller zijn voor trainer Dick Advocaat, die dun in zijn verdedigers zit. Edgar Ié komt dit kalenderjaar niet meer in actie wegens een hamstringblessure. Ook Eric Botteghin kampt met hamstringklachten, maar hij is waarschijnlijk weer fit na de interlandbreak. Feyenoord beschikt daarnaast nog over Jan-Arie van der Heijden.

Senesi was zondag belangrijk voor Feyenoord tegen RKC. De mandekker kopte in de slotfase de winnende treffer binnen (3-2).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws