Koeman: 'Spelen bij niet de allergrootste club heeft geen gevolgen voor plek hier'

Koeman: 'Spelen bij niet de allergrootste club heeft geen gevolgen voor plek hier'

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 16:31di 12-11-2019 om 16:31

Laatste update: dinsdag 12 november 2019 om 16:43di 12-11-2019 om 16:43

Memphis Depay wordt in de Engelse boulevardmedia gelinkt aan een transfer naar Tottenham Hotspur. Bondscoach Ronald Koeman zou een transfer toejuichen, al benadrukt hij dat spelen bij Olympique Lyon geen gevolgen heeft voor zijn plek bij Oranje.

Bennett van Fessem
ZEIST

Volgens het Engelse The Daily Mirror bereidt Tottenham een bod van 58 miljoen op Memphis voor. Het zou een terugkeer in Engeland betekenen voor Memphis, die flopte bij Manchester United. In Lyon heeft Memphis zichzelf op de rit gekregen. "Je hoopt voor iedere speler dat hij bij de beste club speelt die echt voor de prijzen gaat", reageert Koeman op een vraag van VoetbalPrimeur.

"Ik vind dat hij zo'n speler is. Of dat nou in de Premier League is of ergens anders, dat zou voor hem geweldig zijn. Bij Lyon speelt hij zijn wedstrijden en is hij soms zelfs aanvoerder."

"Als je naar zijn rendement kijkt en hoe belangrijk hij is bij Oranje, heeft het spelen bij niet de allergrootste club geen gevolgen voor zijn plek hier. Maar hoe hoger een speler speelt, hoe beter het is. Lyon is ook een grote club en speelt altijd Champions League."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws