'Ik ben blij met de excuses van PSV, nu gaat er een dikke streep onder'

'Ik ben blij met de excuses van PSV, nu gaat er een dikke streep onder'

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 17:28di 12-11-2019 om 17:28

Jeroen Zoet heeft de excuses van PSV met beide handen aangepakt. De doelman kreeg afgelopen vrijdag van trainer Mark van Bommel te horen dat hij tegen Willem ll niet zou keepen. Vijf minuten voor de aftrap vertelde Van Bommel hem dat hij ook niet op de bank mocht zitten.

Voor dat laatste bood PSV excuses aan, zo werd maandag bekend. Zoet verbleef de eerste helft in het stadion en ging vervolgens in de spelersbus zitten. Het zorgde voor veel ophef. "Ik ben blij met de excuses van PSV", reageert Zoet bij het Nederlands elftal tegen het Algemeen Dagblad.

"Ik heb enorm gebaald, maar nu gaat er een heel dikke streep onder. Ik ga keihard knokken om mijn plek terug te krijgen. Ik ben de eerste die heel kritisch is op mezelf. Ik kan veel beter", vervolgt de doelman.

Zoet krijgt bij Oranje de kans om zijn hoofd leeg te maken. "Oranje is een lekkere break nu. De jongens hier zullen niet anders naar me kijken. Ik heb met de keeperstrainer gezeten (Patrick Lodewijks, red.) en gezegd dat ik heel veel zin heb in deze week. Ik heb een tik gehad, dat spreekt voor zich. Maar keepen kan ik nog steeds."

ūüí™ | De door PSV gepijnigde Jeroen Zoet blijft hoe dan ook positief.

"Keihard knokken om die plek weer terug te veroveren." pic.twitter.com/4oNZjEA5kT

— FOX Sports (@FOXSportsnl) November 12, 2019

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws