Kwakman: 'VVV dacht: als we Steijn niet kunnen krijgen, dan zijn assistent?'

Kwakman: 'VVV dacht: als we Steijn niet kunnen krijgen, dan zijn assistent?'

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 23:16di 12-11-2019 om 23:16

FOX Sports-commentator Leo Driessen heeft te doen met Robert Maaskant, die maandag aan de dijk gezet werd door VVV-Venlo. Een 6-1 nederlaag bij Heracles Almelo bleek de climax in een reeks van zeven Eredivisie-nederlagen op rij.

Driessen keek zaterdag met gefronste wenkbrauwen naar de wedstrijd in Almelo. "Dit was zo duidelijk sabotage van VVV. Anders kan ik het niet uitleggen en moeten ze allemaal hun voetbalschoenen inleveren. Die hebben een ongelooflijke wanprestatie geleverd", laat hij dinsdagavond weten in Voetbalpraat op FOX Sports. "Eigenlijk zou je al die spelers een schop moeten geven, als je het je zou kunnen veroorloven. Maar dat gaat niet, dus dan gaat de trainer."

Inmiddels heeft VVV de zoektocht naar een opvolger van Maaskant zo goed als afgerond: Jay Driessen, voormalig VVV-assistent onder Maurice Steijn, zal zich naar alle waarschijnlijkheid binnenkort in De Koel melden. Her en der wordt gefluisterd dat Driessen als tussenpaus zal fungeren, voordat Maurice Steijn terugkeert in Venlo. "Ze dachten: als we Steijn niet kunnen krijgen, dan zijn assistent?", knipoogt de eveneens bij Voetbalpraat aanwezige Kees Kwakman. "Een termijnoplossing. Even tijd kopen", vult Driessen - geen familie van de nieuwe VVV-trainer - aan. "Hij kent de club en de club kent hem. Dus hij roept geen enkele weerstand op."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat VVV iets opschieten met het ontslag van Maaskant?

(2527 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws