Complimenten uit onverwachte hoek voor Hansen: 'Griezmann stuurde privébericht'

Complimenten uit onverwachte hoek voor Hansen: 'Griezmann stuurde privébericht'

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 16:01do 14-11-2019 om 16:01

Sontje Hansen beleeft momenteel een droomtoernooi op het WK Onder-17. Hij produceerde al zes doelpunten in Brazilië en dat is de voetbalwereld niet ontgaan, zo ontving hij bijvoorbeeld complimenten van Antoine Griezmann.

Het elftal van Peter van der Veen speelt donderdagavond de halve finale tegen de leeftijdsgenoten van Mexico. Hansen is de man in vorm aan de zijde van Oranje, met dus zes doelpunten in de laatste drie wedstrijden. In gesprek met het Noordhollands Dagblad vertelt hij complimenten uit alle hoeken te krijgen. "Het opvallendst vond ik dat Antoine Griezmann een privébericht stuurde. Hij zei dat ik goed bezig was en zo door moest gaan."

De Ajax-aanvaller heeft hooggespannen verwachtingen van zijn team. "Ik vind dat wij het beste team ter wereld zijn. Dat we zo ver zouden komen, had ik wel aan zien komen." Toch had Hansen niet aan zien komen dat nota bene hij de grote man van de Nederlandse talentenploeg zou zijn. "Dat ik zelf zo'n aandeel zou hebben met zes doelpunten tot nu toe, dat had ik niet verwacht."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws