Bayern heeft trainersnieuws: ''Tot nader order' is in elk geval tot Kerstmis'

Bayern heeft trainersnieuws: ''Tot nader order' is in elk geval tot Kerstmis'

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 21:13vr 15-11-2019 om 21:13

Hans-Dieter Flick blijft voorlopig de leiding houden over Bayern München. De gewezen assistent nam na het ontslag van trainer Niko Kovac al tijdelijk de honneurs waar en leidde Der Rekordmeister naar overwinningen tegen Olympiakos Piraeus en Borussia Dortmund.

Flick zal de eerste seizoenshelft afmaken als trainer van Bayern, liet voorzitter Karl-Heinz Rummenigge vrijdagavond weten tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Bayern liet na het ontslag van Kovac weten dat Flick 'tot nader order' eindverantwoordelijke was in de Allianz Arena. "'Tot nader order' wil in dit geval zeggen: in elk geval tot aan Kerstmis", verduidelijkte Rummenigge. "En misschien zelfs nóg langer."

De oud-assistent van het Duitse nationale team heeft een uitstekende indruk achtergelaten tijdens de voorbije weken. "Hij heeft een sympathieke uitstraling, indrukwekkende tactische kennis en een goede omgang met de spelers", aldus Rummenigge. "Wij hebben het volste vertrouwen in Hansi Flick."

Na de interlandperiode mag Flick proberen om zijn maximale score als Bayern-trainer te behouden. Fortuna Düsseldorf is op zaterdag 23 november de tegenstander van de regerend landskampioen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws