Van der Vaart hoopt op dubbele Ajax-transfer: 'Dat zou het beste zijn, serieus'

Van der Vaart hoopt op dubbele Ajax-transfer: 'Dat zou het beste zijn, serieus'

Gepubliceerd: maandag 18 november 2019 om 09:58ma 18-11-2019 om 09:58

Het zou goed zijn voor het Nederlandse voetbal als Calvin Stengs en Myron Boadu de overstap maken naar Ajax. Dat stelt Rafael van der Vaart. De twee toptalenten van AZ zitten deze week voor het eerst bij Oranje.

Stengs en Boadu maken veel indruk en eerstgenoemde werd afgelopen weekend zelfs gelinkt aan FC Barcelona, dat naar verluidt dinsdag op de tribune zit tijdens Nederland - Estland. "Barcelona... Ik zie hier natuurlijk met een Ajax-pet, maar Ajax zou het beste zijn als volgende stap. Serieus", poneert Van der Vaart bij Studio Voetbal.

De voormalige Oranje-international vindt Stengs en Boadu 'fantastisch spelen' in het shirt van AZ. "Ja, ik denk dat Ajax een heel goede stap zou zijn. Het is ook logisch. Niet leuk voor AZ, maar wel voor het Nederlandse voetbal."

NOS-commentator Arno Vermeulen noemt het 'zeer aannemelijk dat er clubs met veel geld gaan komen' voor Stengs en Boadu. Robert Eenhoorn, algemeen directeur van AZ, wacht het af. "Hoeveel ze waard zijn? Ik heb geen idee. Maar als je het heel goed doet, krijg je aandacht en zijn er andere clubs die je graag willen hebben."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws