Van Bommel reist zonder Lato en Afellay naar Portugal voor cruciale wedstrijd

Van Bommel reist zonder Lato en Afellay naar Portugal voor cruciale wedstrijd

Gepubliceerd: woensdag 27 november 2019 om 10:33wo 27-11-2019 om 10:33

Laatste update: woensdag 27 november 2019 om 13:23wo 27-11-2019 om 13:23

PSV reist woensdag zonder al te veel verrassingen in de selectie af naar Portugal. Donderdagavond werkt de selectie van Mark van Bommel daar een cruciale wedstrijd af tegen Sporting Portugal.

De laatste dagen veelbesproken Toni Lato stapt niet op het vliegtuig met de Eindhovenaren. De Spaanse linksback kan op weinig speelminuten rekenen in Eindhoven en het is aannemelijk dat hij spoedig vertrekt uit Nederland. Ook Ibrahim Afellay is er niet bij. Van Bommel sprak eerder deze week over de routinier. "Ibi is een persoonlijkheid, die verbindt in de kleedkamer en op de club. Hij heeft twee jaar niet gespeeld, grote stappen gezet, maar op dit moment is het nog niet goed genoeg."

Opvallend genoeg is zijn aanwezigheid in de kleedkamer dus niet belangrijk genoeg voor de cruciale uitwedstrijd in Portugal. PSV dient in het Estádio José Alvalade een resultaat te behalen om de volgende ronde van de Europa League in eigen hand te blijven houden. De Eindhovenaren trappen donderdagavond om 21.00 uur af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws