ED: Osasuna dreigt huwelijk tussen PSV en Lato voortijdig te beëindigen

ED: Osasuna dreigt huwelijk tussen PSV en Lato voortijdig te beëindigen

Gepubliceerd: dinsdag 26 november 2019 om 19:34di 26-11-2019 om 19:34

Laatste update: dinsdag 26 november 2019 om 19:42di 26-11-2019 om 19:42

PSV gaat huurling Toni Lato mogelijk na één seizoenshelft alweer kwijtraken. Osasuna hoopt de linksback - die in Eindhoven totaal niet aan de bak komt - van Valencia te kunnen huren.

Dit hebben de zaakwaarnemers van Lato bevestigd tegenover het Eindhovens Dagblad. PSV huurt de back momenteel van Los Che, maar de 22-jarige Lato moet zijn Eredivisie-debuut nog maken. Trainer Mark van Bommel onthulde dit weekend dat de vleugelverdediger van Valencia niet mag uitkomen voor Jong PSV, als hij ook bij de selectie voor het eerste elftal zit. Tot dusver kwam hij tot duels namens de hoofdmacht en één korte invalbeurt tegen Apollon Limassol, in de voorrondes van de Europa League.

De kans in aanwezig dat het hierbij gaat blijven voor Lato: de Spanjaard zat zondag tegen sc Heerenveen niet bij de wedstrijdselectie en lijkt open te staan voor een avontuur bij Osasuna. Of PSV mee wil werken aan een vervroegde terugkeer, is nog niet duidelijk. Het lijkt er echter niet op dat de Eindhovenaren Lato met alle geweld binnenboord zullen willen houden, mocht Osasuna concreet worden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws