'Wanneer wij onze eigen wedstrijd spelen is het moeilijk voor elke tegenstander'

'Wanneer wij onze eigen wedstrijd spelen is het moeilijk voor elke tegenstander'

Gepubliceerd: woensdag 27 november 2019 om 23:27wo 27-11-2019 om 23:27

Laatste update: woensdag 27 november 2019 om 23:33wo 27-11-2019 om 23:33

Dusan Tadic is tevreden met de overwinning op bezoek bij Lille. De Serviër denkt dat als Ajax zijn eigen spel blijft spelen ze het elke tegenstander lastig kunnen maken en kijkt met bewondering naar het duo Hakim Ziyech/Quincy Promes.

"Het was lastig. Wanneer wij onze eigen wedstrijd spelen is het moeilijk voor elke tegenstander", begint Tadic na de wedstrijd voor de camera van Veronica. "Wij hebben sommige dingen heel goed gedaan en speelden onze eigen wedstrijd", is de spits tevreden.

Wanneer de Serviër wordt gevraagd naar een tweeling in het Ajax-elftal begrijpt hij het nog niet helemaal, maar wanneer hem eenmaal duidelijk is dat het om Ziyech en Promes gaat valt het kwartje wel. "Ze begrijpen elkaar goed, we maken veel doelpunten op die manier, dat Hakim een mooie bal geeft op Quincy", ziet ook Tadic. "Dat is mooi."

Door de overwinning is overwintering in de groepsfase dichtbij voor Ajax, dat tijdens de laatste groepsfasewedstrijd genoeg heeft aan een punt om kwalificatie voor de knock-outfase veilig te stellen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws