Onana behoedde Lille-spits voor rood: Ik ben blij, vereerd en erg dankbaar

Onana behoedde Lille-spits voor rood: "Ik ben blij, vereerd en erg dankbaar"

Gepubliceerd: vrijdag 29 november 2019 om 14:48vr 29-11-2019 om 14:48

Laatste update: zaterdag 30 november 2019 om 01:52za 30-11-2019 om 01:52

Een bijzondere onthulling van Victor Osimhen: niemand minder dan Andre Onana probeerde de Nigeriaanse spits te behoeden voor een rode kaart tijdens de Champions League-clash tussen Lille OSC en Ajax.

Osimhen maakte in de eerste helft van Lille - Ajax een gefrustreerde indruk en liep al vroeg tegen een gele kaart aan. Onana had dat ook in de gaten. "Hou je hoofd erbij, luidde de boodschap van Onana", vertelt Osimhen aan Oma Sports. "Hij is een ervaren speler en zei dat ik kalm moest blijven, zodat ik geen rode kaart zou pakken."

Het advies van Onana werd ter harte genomen door de Lille-spits. "Als een tegenstander, en een Afrikaanse broer ook nog eens, met zo'n advies komt, neem je dat mee. Ik ben blij, vereerd en erg dankbaar dat Onana zich om mij bekommerde en de tijd voor me nam. Hij kwam speciaal naar me toe."

Osimhen besloot het vervolgens rustiger aan te doen. "Soms laat je je meeslepen in de emoties van een wedstrijd. Ik was boos omdat de scheidsrechter vond dat ik me liet vallen, waarna ik een tegenstander duwde om de bal te krijgen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws