Bosz relativeert na winst op Bayern: 'We hebben heel, heel veel geluk gehad'

Bosz relativeert na winst op Bayern: 'We hebben heel, heel veel geluk gehad'

01-12-2019 07:52
21

Peter Bosz en Bayer Leverkusen wonnen zaterdag verrassend met 1-2 op bezoek in de Allianz Arena van Bayern München. Peter Bosz zag zijn team goed voetballen, maar geeft toe dat er bij de overwinning veel geluk kwam kijken.

"Natuurlijk ben ik absoluut tevreden met het resultaat van vandaag, maar we hadden heel, heel veel geluk", vertelt Bosz na de wedstrijd, geciteerd door BILD. Daarbij doelt de coach waarschijnlijk op de kans van Robert Lewandowski vlak voor tijd. De Poolse spits kopte een bal op de lat.

"We hebben de afgelopen weken veel kansen gecreëerd, maar maakten steeds te weinig doelpunten", vervolgt Bosz. "Gelukkig was het vandaag anders. Ik had liever gezien dat ons geluk beter was verdeeld over de laatste weken en dat we meer punten zouden hebben nu, maar over vandaag ben ik zeker tevreden." Leverkusen bleef tijdens de wedstrijd tegen Freiburg steken op een 1-1 gelijkspel, terwijl het team maar liefst 27 schoten had gelost. Tegen Bayern creëerde de ploeg van Bosz ook voldoende kansen, maar nu maakten ze het wel af. Leon Bailey was met twee doelpunten matchwinner bij Leverkusen.