Kökcü vergelijkt Advocaat met jeugdtrainer: 'Fijn om zulke trainers mee te maken'

Kökcü vergelijkt Advocaat met jeugdtrainer: 'Fijn om zulke trainers mee te maken'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 21:17zo 01-12-2019 om 21:17

Orkun Kökcü is blij met Dick Advocaat. De middenvelder krijgt het vertrouwen van de coach en hij geeft aan steeds beter in vorm te komen. Hij vergelijkt Advocaat met zijn jeugdtrainer bij Feyenoord, Cor Adriaanse. 

Kökcü speelde in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen PEC de hele wedstrijd mee. Advocaat ziet in de Turkse middenvelder een groot talent. "Ik ben blij met het vertrouwen dat de trainer mij geeft", geeft Kökcü aan voor de camera van Feyenoord TV. "Dat probeer ik terug te betalen op het veld, ik kom steeds lekkerder in mijn vel."

Kökcü is blij met de komst van Advocaat bij Feyenoord. "Het is een hele aardige man. Hij weet me goed voor te bereiden voor een wedstrijd en me uit te dagen. Dat heb ik denk ik wel nodig. Bijvoorbeeld door te zeggen: ga je er nog eentje inleggen of ga je weer een assist geven? Hij is een beetje vergelijkbaar met mijn oude trainer in de jeugd, Cor Adriaanse. Het is alleen maar fijn om zulke trainers mee te maken."

Door de overwinning op PEC heeft Feyenoord de aansluiting bij de plekken om play-offs voor Europees voetbal weer gevonden. De Rotterdammers staan zevende.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws