Kritische Seuntjens door het stof: Achteraf niet slim mezelf zo te laten gaan

Kritische Seuntjens door het stof: "Achteraf niet slim mezelf zo te laten gaan"

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 08:54ma 02-12-2019 om 08:54

De Graafschap-routinier Ralf Seuntjens is na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles van zondagmiddag teruggekomen op zijn uitspraken na het duel met Jong AZ van maandagavond. De Superboeren leden een pijnlijke nederlaag in Wijdewormer en Seuntjens sprak na afloop duidelijke taal over zijn ploeggenoten.

The Seun of God had het idee dat zijn medespelers zijn coaching niet aannamen. "Als je zo eigenwijs wil blijven, hoef ik voortaan ook niet meer te helpen en te zeggen: we kunnen het voortaan beter zo doen", liet hij na de wedstrijd tegen Jong AZ weten. Na de wedstrijd tegen Go Ahead betuigde hij echter spijt in gesprek met de Gelderlander. "Het was achteraf niet slim mezelf zo te laten gaan."

De Bredanaar kreeg naar eigen zeggen veel kritiek na zijn vlammende betoog. "Ik heb dezelfde avond nog mijn excuses aangeboden aan de groep", reageerde Seuntjens. "Ik had alle kritiek intern moeten houden."

De Graafschap gaf de nederlaag bij Jong AZ zondag een vervolg met een 1-1 tegen Go Ahead Eagles, mede dankzij een benutte strafschop van de aanvoerder. De Doetinchemmers staan nu vijf punten achter Keuken Kampioen Divisie-koploper SC Cambuur, maar bezetten nog wel een directe promotieplek.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat De Graafschap na één seizoen weer terugkeren in de Eredivisie?

(531 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws