'Ronaldo heeft een groot probleem met Sarri, Juventus verbergt het goed'

'Ronaldo heeft een groot probleem met Sarri, Juventus verbergt het goed'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 14:11ma 02-12-2019 om 14:11

Het zit niet goed tussen Cristiano Ronaldo en Maurizio Sarri, denkt voormalig spits Antonio Cassano. Ronaldo is door de Juventus-trainer al een aantal keren gewisseld, maar dat had vooral een medische oorzaak, claimde de Italiaan.

Ronaldo kampte de afgelopen weken met fysieke ongemakken en werd daarom regelmatig uit voorzorg gewisseld, vertelde Sarri. De Portugees was er in ieder geval niet blij mee en zocht al twee keer vroegtijdig de spelersbus op.

"Ik denk dat Ronaldo een groot probleem met Sarri heeft", vertelt Cassano bij Tiki Taka, een televisieprogramma van Sportmediaset. "Het begon allemaal met de twee wissels, waardoor iedere speler geïrriteerd zou zijn. Ik denk dat ze een probleem hebben en dat Juventus het goed weet te verbergen." 

Cassano vindt dat niet Wojciech Szczesny, maar Gianluig Buffon in het doel moet staan. "Dat is een betere optie dan Szczesny. Hij zat altijd op de bank bij Arsenal en was reserve achter Manuel Almunia en Lukasz Fabianski. Bij Roma had hij een goed jaar, waardoor hij nu voor het eerst basisspeler is."

Buffon ging bij de 1-2 tegen Sassuolo niet vrijuit, maar Cassano wijst ook naar Matthijs de Ligt. "Voor Gigi's fout maakte De Ligt opnieuw een fout."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat denk jij?

(1281 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws