'Solskjaer maakt zorgen intern kenbaar: loodzware week kan einde betekenen'

'Solskjaer maakt zorgen intern kenbaar: loodzware week kan einde betekenen'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 10:44di 03-12-2019 om 10:44

Laatste update: dinsdag 3 december 2019 om 10:49di 03-12-2019 om 10:49

Ole Gunnar Solskjaer voelt zijn einde bij Manchester United naderen, stelt The Sun dinsdag. Als de komende twee wedstrijden verloren worden, moet de Noorse coach zijn biezen pakken.

Manchester United staat op de negende plek in de Premier League met 22 punten achterstand op koploper Liverpool, en daar komt nog bij dat het programma van deze week loodzwaar is. Woensdag treedt Solskjaer met zijn ploeg aan tegen het Tottenham Hotspur van José Mourinho en in het weekend wacht de derby op bezoek bij Manchester City, dat getergd is nadat het de achterstand op Liverpool zag oplopen tot elf punten.

The Sun meldt nu dat Solskjaer na het 2-2 gelijkspel tegen Aston Villa tegen de spelers van Manchester United heeft verteld dat bij twee slechte resultaten tegen Spurs en City zijn ontslag waarschijnlijk zal volgen. De Noor krijgt vooralsnog het vertrouwen van het bestuur, maar binnen de club wordt er angstig naar beneden gekeken nu met twee zware wedstrijden voor de boeg het gat met de degradatiezone slechts zes punten is.

In Engeland wordt Mauricio Pochettino, onlangs ontslagen bij Tottenham Hotspur, al in verband gebracht met de managersfunctie op Old Trafford.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws