'Berghuis traint niet mee bij Feyenoord, wedstrijd in Arnhem is nog onzeker'

'Berghuis traint niet mee bij Feyenoord, wedstrijd in Arnhem is nog onzeker'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 15:12di 03-12-2019 om 15:12

Laatste update: dinsdag 3 december 2019 om 15:14di 03-12-2019 om 15:14

Steven Berghuis heeft nog altijd last van de rugblessure waarmee hij zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (1-0) uitviel. De vleugelaanvaller van Feyenoord stond dinsdag niet op het trainingsveld op Varkenoord.

Berghuis is nog niet in staat om mee te trainen, blijkt uit berichtgeving van RTV Rijnmond. Het is nog maar de vraag of de aanvoerder van Feyenoord op tijd fit is voor het uitduel bij Vitesse van aanstaande zondag. De Rotterdammers moeten het in Arnhem sowieso al stellen zonder Kenneth Vermeer en Justin Bijlow, waardoor Nick Marsman wederom onder de lat zal staan. Hij keepte ook al voor Feyenoord tegen PEC en in het Europa League-treffen met Rangers.

Verder ontbraken naast Vermeer en Bijlow ook Ridgeciano Haps en Edgar Ié op de training van de Rotterdammers. Sven van Beek, die dit seizoen nog niet speelde voor Feyenoord, en Rick Karsdorp waren wel van de partij. Dat is goed nieuws voor Feyenoord-trainer Dick Advocaat, die in Arnhem een belangrijke wedstrijd tegemoet gaat. Vitesse staat namelijk maar één punt onder Feyenoord en zal zich willen revancheren voor het vertrek van trainer Leonid Slutsky.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws