Nederlands talent bij Manchester City: 'De kans is groot dat ik het eerste haal'

Nederlands talent bij Manchester City: 'De kans is groot dat ik het eerste haal'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 22:21di 03-12-2019 om 22:21

Jayden Braaf, jeugdspeler van Manchester City, heeft er alle vertrouwen in dat hij het eerste elftal van The Citizens gaat halen. De vleugelaanvaller, die onlangs met Oranje Onder-17 op het WK in Brazilië actief was, praat vaak met trainer Pep Guardiola.

Braaf mag al vaker meetrainen bij City en moet toegeven dat dat op het begin best lastig was. "Ik was op de eerste training zo zenuwachtig, ik verloor iedere bal", zegt hij tegenover Voetbal International. "Maar hoe vaker je traint, hoe beter je ze leert kennen en ze een praatje met je komen maken. De Bruyne helpt me vaak en Sandler, die daar eerst was, ook. Ze zeggen dat ik m'n ding moet doen en dat ze me de bal gaan geven zodat ik me kan laten zien."

Ook Guardiola praat wel vaker met Braaf, die daar veel vertrouwen uit haalt. "Hij zei dat hij ziet wat ik doe en dat ik mijn kansen krijg als ik zo door blijf gaan", vertelt de jongeling trots. "Dat is heel mooi dat hij dat zegt, dus daar ben ik heel blij mee. Vanaf het begin hebben ze bij City gezegd dat ik kans maak om het eerste te halen, dus ik denk ook dat dat nog kan. De kans is groot dat ik in het eerste kan komen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws