Sky Sport Italia: Gattuso moet botte bijl gaan hanteren bij zwalkend Napoli

Sky Sport Italia: Gattuso moet botte bijl gaan hanteren bij zwalkend Napoli

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 22:34di 03-12-2019 om 22:34

In Italië wordt druk gespeculeerd over de toekomst van trainer Carlo Ancelotti bij Napoli. De ervaren oefenmeester staat onder druk vanwege de matige resultaten van I Partenopei en zal volgens diverse Italiaanse media vervangen gaan worden door Gennaro Gattuso.

Binnen Napoli is al langer onvrede over de softe Ancelotti, die de spelersgroep niet meer onder controle zou hebben. Een teammeeting op maandag zou daarin ook geen verandering hebben gebracht. Sky Sport Italia schrijft nu dat de club Gattuso heeft benaderd om de ervaren oefenmeester op te volgen, aangezien president Aurelio de Laurentiis verwacht dat de gewezen middenvelder de hiërarchie wel duidelijk kan maken aan de spelers.

Het Italiaanse medium stelt dat Ancelotti het seizoen af wil maken, maar dat hij zeker niet langer zal blijven. De kans is echter groter dat hij veel eerder al moet vertrekken. Als de resultaten zo slecht blijven als ze nu zijn (Napoli won al acht wedstrijden op rij niet) is het geduld van de clubleiding op en wordt Gattuso aangesteld. De voormalig trainer en speler van AC Milan zou daarmee een kans krijgen om zijn loopbaan als coach weer op de rails te krijgen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Serie A SSC Napoli

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws