'Oranje-vertrekker' Van Wonderen weet van niets: Het lijkt me niet ideaal

'Oranje-vertrekker' Van Wonderen weet van niets: "Het lijkt me niet ideaal"

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 10:28wo 04-12-2019 om 10:28

De beslissing van Kees van Wonderen om te stoppen bij het Nederlands elftal staat los van de vacatures die recent zijn ontstaan bij Vitesse en ADO Den Haag. Dat benadrukt de oud-verdediger in gesprek met De Telegraaf.

Met name Vitesse, dat vorige week afscheid nam van Leonid Slutsky, werd na de breuk tussen Van Wonderen en de KNVB genoemd. "Ik heb met geen enkele club contact gehad", reageert hij. "Het lijkt me niet ideaal om lopende het seizoen ergens in te stappen, waar van alles aan de hand is, maar ik sluit niks uit."

"Uiteindelijk gaat het erom, dat ik ergens een goed gevoel bij moet hebben. Dat kan in principe over twee weken zijn, al zie ik dat niet zomaar gebeuren, maar ook pas over een half jaar of over anderhalf jaar."

Van Wonderen wil graag op eigen benen staan. "Ik heb die diploma's niet voor niets gehaald. Ik zie het zeker zitten om zelf het proces te gaan begeleiden, een speelwijze neer te gaan zetten en leiding te geven aan een team." Van Wonderen was sinds 2018 de rechterhand van bondscoach Ronald Koeman bij Oranje.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws