Veltman sprak met Willem ll: 'Honderd procent fit worden en dan stap maken'

Veltman sprak met Willem ll: 'Honderd procent fit worden en dan stap maken'

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 13:33wo 04-12-2019 om 13:33

Joël Veltman had tijdens zijn revalidatie met een aantal clubs contact. In Amsterdam moest de verdediger maandenlang herstellen van zijn kruisbandblessure. In die periode raakte hij zijn basisplek kwijt. 

Fortuna Sittard was een van de clubs waar Veltman mee in verband werd gebracht. "Ik las het ook, maar ik weet er zelf niets van", vertelt de Ajacied Bij Andy in de Auto.

"Het was in de tijd dat ik geblesseerd was. In de winterstop zou ik weer fit zijn. Ik had gesproken met een aantal clubs of ik daarheen kon. Ik had ook contact met Willem ll, waar Gery Vink (oud-jeugdtrainer Ajax, red.) zit. Ik sprak ook wel met clubs uit het buitenland, maar uiteindelijk had ik het beste gevoel bij Ajax. Ik wilde honderd procent fit worden en dan een stap maken, maar het ging zo goed dat Ajax me wilde houden."

Veltman is bezig aan zijn achtste seizoen in Ajax 1. Hij heeft de afgelopen jaren veel kritiek gehad. "Heel veel. Het Veltmannetje, dat soort dingen. Dat hoort erbij, je komt er ook niet meer vanaf. Ik heb nu iets meer de gunfactor."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws