'Borussia Dortmund gaat voor Tagliafico en legt bod van 60 miljoen neer bij Ajax'

'Borussia Dortmund gaat voor Tagliafico en legt bod van 60 miljoen neer bij Ajax'

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 09:06do 05-12-2019 om 09:06

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 09:52do 05-12-2019 om 09:52

Een opvallend gerucht uit Argentinië: Borussia Dortmund zou zich bij Ajax hebben gemeld voor Nicolas Tagliafico. De Duitse topclub heeft liefst zestig miljoen euro over voor de 27-jarige linksback, zo claimt El Intransigente.

Voor de Argentijns international ligt bovendien een enorm salaris klaar in het Signal Iduna Park. Dortmund wil hem een jaarsalaris van vijftien miljoen euro voorschotelen. Dat is meer dan een verdubbeling van zijn gage in Amsterdam. Volgens het medium is overigens ook AS Roma geïnteresseerd, net als Premier League-clubs Everton en Tottenham Hotspur.

Of er een kern van waarheid zit in de geruchten, is afwachten. Dortmund beschikt met Nico Schulz en Marcel Schmelzer al over twee linksbacks. Ook Real Madrid-huurling Achraf Hakimi kan op die positie spelen, maar het huurcontract van de Marokkaans international loopt na dit seizoen wel af.

Overigens werd Ajax dinsdag nog in verband gebracht met een mogelijke opvolger van Tagliafico. Volgens De Telegraaf is voormalig PSV'er Angeliño in beeld in de Johan Cruijff Arena.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws