Been ziet twee Feyenoord-versterkingen: 'Lens is een absolute meerwaarde'

Been ziet twee Feyenoord-versterkingen: 'Lens is een absolute meerwaarde'

05-12-2019 09:55 Laatste update: 10:04
Eredivisie 82 Reacties

Mario Been schuift Bryan Linssen en Jeremain Lens naar voren als mogelijke versterkingen voor Feyenoord. Linssen gaf deze week in een interview met Voetbal International al aan dat hij na dit seizoen transfervrij vertrekt bij Vitesse.

"Je weet hoe hij over Feyenoord denkt. Er zijn een aantal interviews geweest, waarin hij dat al heeft laten blijken", reageert Been bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Het feit dat hij niet wil verlengen en Feyenoord daar wel iemand kan gebruiken… Eén en één is twee: dan zeg je gewoon dat het een geweldige ploeg is om te gaan spelen."

"Als je kijkt naar zijn rendement bij Vitesse, dat is vele malen hoger dan Sam Larsson. Daar hebben we het wel van gezien bij Feyenoord. Linssen is zeker een potentiële speler voor Feyenoord", aldus de oud-speler en voormalig oefenmeester van de Rotterdammers.

Been ziet Jeremain Lens zelfs al als optie in januari. "Ik vind Jeremain een uitstekende speler. Hij kan rechtsbuiten en linksbuiten spelen, maar ook als spits kan hij zeker. Dat heeft hij bij mij bij NEC gedaan. Als hij zijn lichaam erin zet… Hij is sterk, hij is snel."

De 34-voudig international speelt bovendien niet al te veel bij de Turkse topclub Besiktas. "Ik denk dat hij voor Feyenoord een absolute meerwaarde is. En Dick heeft natuurlijk bij Fenerbahçe met hem gewerkt." Of Lens (32) een overstap naar De Kuip ziet zitten, is niet bekend. "Ik ben niet zijn zaakwaarnemer."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s