Valencia-fans kopen verkeerde tickets voor Ajax-wedstrijd: '22 euro was goedkoop'

Valencia-fans kopen verkeerde tickets voor Ajax-wedstrijd: '22 euro was goedkoop'

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 10:15do 05-12-2019 om 10:15

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 10:56do 05-12-2019 om 10:56

Meerdere fans van Valencia hebben een verkeerd ticket gekocht voor de Champions League-wedstrijd tegen Ajax, meldt het Spaanse Cope. Via de website kochten zij voor slechts 22 euro een kaartje dat geen toegang geeft tot de wedstrijd, maar tot de Viewing Party in de Ziggo Dome. Dat was hen echter niet duidelijk.

Victor Zárate is een van de fans die per ongeluk een ticket voor de Viewing Party in de Ziggo Dome heeft aangeschaft. "Ik vond het vrij goedkoop, slechts 22 euro, en dat vond ik al vreemd", zegt Zarate tegen Cope. "De kaartjes blijken voor het gebouw ernaast te zijn, waar ze een gigantisch scherm plaatsen."

"Ik kocht de kaartjes in september en de website was alleen in het Nederlands. Inmiddels hebben ze dat aangepast en twee dagen geleden zag ik dat het kaartje voor het verkeerde event was." Zarate krijgt zijn geld niet terug van Ajax.

Volgens Cope zijn er meerdere Valencia-fans die in dezelfde val zijn getrapt. De Ziggo Dome gaat dinsdag 10 december open voor fans die samen willen komen om de beslissingswedstrijd van Ajax te zien, maar geen ticket hebben voor de wedstrijd. Of de Valencia-fans alsnog naar Amsterdam afreizen om in de Ziggo Dome de wedstrijd te bekijken, is niet bekend. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws