'Ajax en PSV lopen verdediger (18) mis na akkoord van maximaal 13 miljoen euro'

'Ajax en PSV lopen verdediger (18) mis na akkoord van maximaal 13 miljoen euro'

05-12-2019 14:18 Laatste update: 14:39
34

Ajax en PSV lijken de komst van Strahinja Pavlovic te kunnen vergeten. Het Servische Mozzart Sport meldt dat het achttienjarige toptalent van Partizan Belgrado op weg is naar AS Monaco.

Monaco heeft met Partizan een akkoord bereikt over een transfersom van tien miljoen euro, exclusief bonussen. Althans, dat schrijft Mozzart Sport donderdag. Als Pavlovic in 2020 minimaal 25 officiële wedstrijden speelt en Monaco zich plaatst voor de Champions League, loopt de transfersom met nog drie miljoen op.

Vorige week bleek dat Ajax en PSV een oogje hadden op Pavlovic. Ook Olympique Marseille, SS Lazio en Celtic hadden belangstelling, maar de gegadigden uit heel Europa lijken naast de talentvolle verdediger te grijpen. Monaco heeft Partizan een doorverkooppercentage van tien procent in het vooruitzicht gesteld.

Mike Verweij van De Telegraaf drukte de Pavlovic-geruchten vorige week al deels de kop in. "Hij is afgelopen zomer voor een bedrag tussen de vijf en zes miljoen euro aangeboden, maar toen niet goed genoeg bevonden", liet de Ajax-watcher weten.

De 1,94 meter lange Pavlovic speelde al ruim veertig officiële duels voor Partizan. Afgelopen week deed hij nog negentig minuten mee in de Europa League-wedstrijd tegen AZ (2-2). Zijn debuut voor Servië heeft hij nog niet gemaakt, al speelde Pavlovic wel tien interlands voor vertegenwoordigende jeugdelftallen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie