Het kamp-Van de Beek laat weten dat er geen ontwikkelingen zijn

"Het kamp-Van de Beek laat weten dat er geen ontwikkelingen zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 14:22vr 06-12-2019 om 14:22

Donny van de Beek vertrekt na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk naar Real Madrid, maar op dit moment zijn er geen ontwikkelingen. Dat vertelt Ajax-watcher Freek Jansen van het Algemeen Dagblad. De Telegraaf pakte donderdagavond laat uit met het nieuws dat Van de Beek Tottenham Hotspur heeft afgezegd en dat Real werk van hem wil maken.

"Wij hebben het niet gebracht, want voor ons was het geen nieuws", vertelt Jansen in de Pantelic Podcast. "Wij hebben navraag gedaan en het kamp-Van de Beek laat weten dat er geen ontwikkelingen zijn. Het is algemeen bekend dat Real hem al maandenlang wil en het is ook algemeen bekend dat hij - met potlood - na dit seizoen naar Real gaat. Sinds vorig jaar november is Real met hem in de weer. Ze wachten het moment af. Als ze hem echt hadden willen hebben hadden ze hem afgelopen zomer genomen."

Jansen weet waar de voorkeur van Van de Beek ligt. "Hij wil naar Real. Dat is logisch, want het is de absolute top. Maar het is een verstandige jongen met verstandige mensen om zich heen. Ze gaan niets overhaasten. Dus ze vinden het niet erg dat hij bij Ajax is gebleven."

"Sterker nog, het is voor zijn ontwikkeling heel goed. Hij gaat nóg beter naar Real Madrid. Er liggen veel mondelinge toezeggen. Hij blijft tot het einde van het seizoen bij Ajax en vertrekt in principe als Real het bedrag op tafel legt dat Ajax wil hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws