Twee kampen tegen elkaar: 'Bij PSV is toch een soort van machtsstrijd aan de gang'

Twee kampen tegen elkaar: 'Bij PSV is toch een soort van machtsstrijd aan de gang'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 18:05vr 06-12-2019 om 18:05

Mark van Bommel heeft een goed resultaat nodig met zijn PSV tegen Fortuna Sittard. De trainer lijkt lijnrecht tegenover technisch directeur John de Jong te staan en Toon Gerbrands laat in het midden of Van Bommel ook aan het einde van het seizoen nog trainer is in Eindhoven.

"Bij PSV is toch een soort van machtsstrijd aan de gang", begint Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka in Voetbal op Vrijdag. "De geluiden zijn wel duidelijk dat Van Bommel aan één kant staat en aan de andere kant staat dan de technisch directeur, John de Jong. Er zingen al namen rond van potentiële opvolgers van de trainer. "Dan hoor je de namen vallen van Vennegoor of Hesselink, Ruud van Nistelrooij. Toon Gerbrands staat daar een beetje tussenin, maar hij was ook niet heel uitgesproken of Van Bommel in mei nog de trainer van PSV is", aldus Gouka.

Het komt niet vaak voor dat PSV in zo'n situatie zit, zegt ook Gouka. "Een flinterdun lijntje waar ze opzitten, niet 'des PSV's'. Alsof ze zich dat hebben aangetrokken. Nu moet de echte Van Bommel, zoals hij altijd is geweest met het mes tussen de tanden, van zich afbijten en die ploeg langs Fortuna helpen." De wedstrijd in het Philips Stadion begint zaterdag om 19:45 uur.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws