Ibrahimovic: 'Stond: fuck you, scoor meer en ik verkoop je aan iedereen'

Ibrahimovic: 'Stond: fuck you, scoor meer en ik verkoop je aan iedereen'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 20:34vr 06-12-2019 om 20:34

Zlatan Ibrahimovic heeft een rijke carrière achter de rug en speelde bij tal van topclubs. Dat werd mede mogelijk gemaakt door zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De Zweedse ster weet nog goed hoe zijn eerste kennismaking met de belangenbehartiger verliep.

"Ik speelde bij Ajax en zocht naar een zaakwaarnemer", steekt de inmiddels 38-jarige aanvaller van wal in gesprek met GQ. "Een vriend van mij, Maxwell, vertelde dat hij wel iemand wist. Een beetje een maffia-zaakwaarnemer, maar erg goed. Ik zei hem Raiola te vragen waar we konden afspreken."

"De volgende dag komt Maxwell terug met een enveloppe", vervolgt Ibrahimovic. "Ik open het en er stond: Fuck you, scoor meer en ik verkoop je aan iedereen. Hij stuurde mij weg en dwong mij om vaker te scoren", aldus de Zweed. "Toen wist ik meteen dat we voor elkaar gemaakt waren."

Ibrahimovic vertelt in het interview ook onder de indruk te zijn van filmregisseur Quentin Tarantino. "Hij heeft een passie voor film, zoals ik die voor voetbal heb. Hij heeft veel passie en is oprecht een beetje gek. Een beetje zoals Muhammad Ali, een andere legende voor mij", stelt de oud-Ajacied. "Tarantino is de geschiedenis van de film, Zlatan de geschiedenis van het voetbal."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws