Steijn staat voor terugkeer naar Eredivisie: Het schijnt geregeld te zijn

Steijn staat voor terugkeer naar Eredivisie: "Het schijnt geregeld te zijn"

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 06:50za 07-12-2019 om 06:50

ADO Den Haag maakt serieus werk van de terugkeer van Maurice Steijn. Algemeen directeur Mohammed Hamdi is momenteel in de Verenigde Arabische Emiraten om met Steijn te praten over een rentree in de Eredivisie.

Dat meldt De Telegraaf. De 46-jarige Steijn zit al een paar weken zonder club na zijn bliksemontslag bij Al-Wahda. Hij hield het daar slechts drie wedstrijden vol. De Telegraaf schrijft dat Steijn per 1 januari weer beschikbaar is.

Overigens heeft een terugkeer van Steijn naar Nederland op financieel gebied nogal wat voeten in de aarde. De trainer verdiende in de VAE een gigantisch salaris en zou dat kwijtraken wanneer hij ergens anders aan de slag gaat omdat zijn contract nog doorliep. Johan Derksen wist vrijdagavond bij Veronica Inside op basis van 'doorgaans goed ingelichte bronnen' te melden dat alles al rond is.

"Dat schijnt hij te hebben nu", doelt Derksen op het bedrag waar Steijn nog recht op heeft. "Het schijnt geregeld te zijn. Het moet nog worden afgerond. Na het weekend zou het dan bekend worden", aldus Derksen. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen was vrijdag ook te gast bij VI en zegt dat het verhaal van Derksen klopt. "Ik had contact met Steijn. Hij zei inderdaad dat ze onderweg zijn."

Ook Vitesse en VVV-Venlo waren in Steijn geïnteresseerd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Steijn de juiste man voor ADO?

(1121 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws