Van Bommel over 'heksenketel' bij PSV: In één keer ging het alle kanten op

Van Bommel over 'heksenketel' bij PSV: "In één keer ging het alle kanten op"

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 23:20za 07-12-2019 om 23:20

Negen wedstrijden ging het niet goed met PSV, maar Mark van Bommel heeft zaterdagavond eindelijk weer reden tot lachen. De trainer is blij met de ruime zege op Fortuna Sittard (5-0).

"We stonden bovenaan en in één keer ging het alle kanten op, zaten we in een heksenketel", aldus Van Bommel voor de camera van de NOS. De afgelopen week kwam zijn positie ter discussie te staan, nadat PSV acht van de laatste negen wedstrijden niet wist te winnen. "Intern heeft het echt wel geknald."

"Maar dat het intern heeft geknald, hoeft niemand te weten", vervolgt Van Bommel. "Het was in elk geval fijn hoe er samengewerkt is de laatste tijd. Met de directie, met de spelers. En dan gaat het er vervolgens om wat de jongens op het veld doen."

Tien minuten voor tijd mocht Ibrahim Afellay invallen van Van Bommel. "Ibi heeft echt hard gewerkt. Zware blessures gehad. Ik heb met hem gesproken. Ibi is op dit moment niet goed genoeg om te starten. Ik weet ook niet of dit gaat lukken. Maar als ik hem minuten kan geven, dan doe ik dat. Het was niet zo dat ik hem erin bracht omdat het publiek erom vroeg, maar het paste wel allemaal. Of deze avond precies was wat we nodig hadden? Ja."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is het lek nu boven bij PSV?

(1396 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws