Linssen hekelt berichtgeving: Ja, maar het is gebaseerd op niet veel

Linssen hekelt berichtgeving: "Ja, maar het is gebaseerd op niet veel"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 14:51zo 08-12-2019 om 14:51

Bryan Linssen kondigde deze week in Voetbal International aan dat hij zijn aflopende contract niet gaat verlengen en dus aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekt bij Vitesse. De captain van de Arnhemmers lijkt niet blij te worden van de berichtgeving.

"Ik heb het anderhalf jaar geleden al gezegd, alleen nu begint iedereen er over te praten en te schrijven. Een jaar geleden niet", vertelt Linssen aan FOX Sports. "Toen gaf ik ook al aan dat we om de tafel zouden gaan zitten als er iets moois voorbij komt waar Vitesse en ik blij mee zijn, dat is nu niet anders. Nu begint iedereen er over te schrijven, maar voor mij is het geen issue."

Vitesse speelde zondagmiddag tegen Feyenoord, een club waar Linssen veel bij voelt. Hij zou er ooit willen spelen, al zegt hij dat niet met zoveel woorden. "Ze hebben nog nooit gebeld. Dat is ook iets voor de mensen die schrijven en praten. Zij brengen dat de wereld in. Ik moet daar antwoord op geven, maar ik kan er eigenlijk helemaal niets over zeggen omdat ze nooit gebeld hebben."

De verslaggeefster van FOX Sports zegt dat ze 'ook maar gewoon haar werk doet'. "Ja, maar het is gebaseerd op niet veel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws