'Europese clubs melden zich voor Linssen, ook Amerika is een optie'

'Europese clubs melden zich voor Linssen, ook Amerika is een optie'

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 21:20do 05-12-2019 om 21:20

Bryan Linssen heeft over belangstelling niets te klagen. De aanvaller, die in Voetbal International aankondigde dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Vitesse, staat er goed op bij meerdere clubs uit Europa. Een vertrek in de winterstop is daarnaast niet uitgesloten.

Dat schrijft Omroep Gelderland. Meerdere clubs hebben zich gemeld bij zaakwaarnemer Patrick van Diemen. Linssen staat open voor een Amerikaans avontuur. Omroep Gelderland schrijft dat er interesse uit de Major League Soccer bestaat voor de aanvaller uit Neeritter. 

Of Linssen interesse heeft in een nieuw avontuur in de Eredivisie is de grote vraag. Hij zou graag nog een keer voor Feyenoord willen spelen, maar die club heeft zich tot nu toe nog niet gemeld in Arnhem. Linssen speelde in Nederland voor Fortuna Sittard, MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo en FC Groningen.

Het contract van Linssen loopt aan het einde van het seizoen af. Hij wil dus niet verlengen, maar om die reden moet Vitesse hem wel in de winterstop verkopen zodat er nog wat aan hem wordt verdiend. Vitesse staat daarom open voor een wintertransfer, ondanks dat de club het dan in de tweede seizoenshelft zonder de beste speler moet doen. 

'De clubleiding van Vitesse zal een concreet en interessant bod nu in elk geval zeer serieus nemen, omdat komende zomer niets meer aan de spits verdiend kan worden. Voor Linssen zelf moet dan alles kloppen. Een transfer in de winterstop, dus lopende een seizoen, heeft echter niet direct zijn voorkeur', schrijft Omroep Gelderland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws