Perez verbijsterd: Dit is het beste wat we kunnen bieden naast de top-drie hè?

Perez verbijsterd: "Dit is het beste wat we kunnen bieden naast de top-drie hè?"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 19:04zo 08-12-2019 om 19:04

Kenneth Perez heeft zondagmiddag hoofdschuddend naar Vitesse-Feyenoord gekeken. De Arnhemmers en Rotterdammers hielden het op 0-0 in de Gelredome op 0-0 en konden het neutrale publiek én de analisten nauwelijks boeien.

Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis liet na afloop weten dat hij het spel van zijn ploeg 'slordig' vond en kreeg bijval van Perez. "Hij was veruit de beste speler op het veld, want het was abominabel slecht", opende de Deen zijn analyse in Dit was het Weekend op FOX Sports. "Die eerste helft was niet om door te komen, het werkte op je lachspieren. Zo veel dingen die fout gingen..."

Vitesse en Feyenoord openden de voetbalzondag met een strijd om de vijfde plek in de Eredivisie. "Het is 12.15, je hebt met Ajax, AZ en PSV de top-drie al gehad. Dan denk je: dit is wat daar meteen na komt", aldus Perez, die bij vlagen echter niet wist wat hij zag. "Dit is het beste wat we kunnen bieden naast de top-drie hè? Niet een amateurwedstrijd. Dan valt dit wel echt heel erg tegen. Heel af en toe was er wel een mooie bal, maar overall..."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws