'Withete' Berghuis reageert: 'Niet alleen ik, misschien letten jullie meer op mij'

'Withete' Berghuis reageert: 'Niet alleen ik, misschien letten jullie meer op mij'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 14:35zo 08-12-2019 om 14:35

Laatste update: zondag 8 december 2019 om 14:46zo 08-12-2019 om 14:46

Steven Berghuis baalt stevig van het gelijkspel van Feyenoord bij Vitesse. De aanvoerder van de Rotterdammers ziet echter ook voldoende aanknopingspunten, laat hij weten voor de camera van FOX Sports.

"We hebben veel kansen gecreëerd en er geen één gemaakt. Dat is zo jammer. Tot het laatste moment had ik het gevoel dat we 'm zouden maken", aldus Berghuis. "We zagen er fit uit, dus we konden blijven gaan. Dat is een stap die we gezet hebben. Ik zag Orkun (Kökcü, red.) op het laatst nog slidings maken, Leroy (Fer, red.) was intercepties aan het maken. Dat hebben we nodig."

Het resultaat stelt desondanks teleur. Met name aan het einde van de eerste helft oogde Berghuis 'witheet' door de vele slordigheden. "Niet alleen ik. Misschien zie je dat wat meer bij mij of letten jullie wat meer op mij. Maar dit is gewoon zonde."

Arnold Bruggink zag dat het bij Feyenoord vooral van Berghuis moest komen. "Maar je kreeg net niet de bal op de juiste momenten", zegt hij tegen de aanvaller. "Ik kan me voorstellen dat je daar gefrustreerd van raakt. Jij onttrok je in de eerste helft redelijk aan de malaise."

Berghuis kan zich vinden in die lezing. "Je moet op de juiste momenten versnellen, af en toe waren we te gehaast. Ik baal daar gewoon van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws