'Eigenwijze' Van Bommel kijkt secondenlang naar boven: 'Strijdje bezig bij PSV'

'Eigenwijze' Van Bommel kijkt secondenlang naar boven: 'Strijdje bezig bij PSV'

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 08:17ma 09-12-2019 om 08:17

Laatste update: maandag 9 december 2019 om 08:42ma 09-12-2019 om 08:42

Mark van Bommel keek zaterdagavond na de goals van PSV tegen Fortuna Sittard secondenlang naar de tribune. De vraag is op wie de trainer zijn oog had laten vallen. Pierre van Hooijdonk ziet dat er in elk geval een 'strijdje' gaande is in het Philips Stadion.

Van Bommel keek na de goals van PSV telkens een tijdje omhoog en niemand begreep waarom. De trainer stond onder flinke druk en er moest vanuit zijn ploeg een antwoord komen na twee maanden sportieve ellende. Na afloop zei Van Bommel dat hij naar een scorebord keek, terwijl zijn vader ook op de tribune zou hebben gezeten.

"Ik ken Mark een beetje, daar is een strijdje bezig", concludeert Van Hooijdonk bij Studio Voetbal. Hij keek op van de harde woorden van algemeen directeur Toon Gerbrands, die een breuk niet uitsloot. "Daar was ik eigenlijk wel een beetje door verrast."

Kees Jansma denkt niet dat het lek al boven is bij PSV. "Van Van Bommel kan je zeggen dat hij strijdvaardig is en stronteigenwijs", zegt hij met een lach. "Hij gaat niet uit zichzelf wijken. Die geruchten raken ook Van Bommel. Nu is de crisis even bezworen, maar het kan zo weer omslaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws