Heracles 'oriënteert zich', maar sluit vertrek uit: 'Ook niet Dessers' intentie'

Heracles 'oriënteert zich', maar sluit vertrek uit: 'Ook niet Dessers' intentie'

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 19:35ma 09-12-2019 om 19:35

Laatste update: maandag 9 december 2019 om 19:38ma 09-12-2019 om 19:38

Heracles Almelo wil zijn selectie intact houden tijdens de aanstaande transferperiode. De Almeloërs willen eventueel een nieuwe rechtsback aan de selectie toevoegen, maar sluiten een uitgaande transfer uit.

Nu Navajo Bakboord een zware knieblessure heeft opgelopen, is Tim Breukers het enige alternatief rechts achterin. Technisch manager Tim Gilissen bevestigt tegenover RTV Oost dat de Heraclieden zich 'oriënteren' op de transfermarkt. "Maar het ligt er maar net aan wie je daarvoor kunt vinden."

Over een vertrek van gedeeld Eredivisie-topscorer Cyriel Dessers is hij een stuk uitgesprokener: de Belg zou in de belangstelling staan van het Italiaanse Cagliari, maar Gilissen weet van niets. "Wij hebben ook niks uit Italië gehoord", laat hij weten. Heracles is ook niet van plan om zijn pareltje zomaar te laten gaan. "En we denken ook niet dat dat de intentie is van Dessers zelf."

Ook Mohammed Osman lijkt 'gewoon' in Erve Asito te blijven. De international van Syrië kreeg in augustus een aanbod om zijn aflopende contract te verlengen, maar schoof dat terzijde en zou over een half jaar dus transfervrij kunnen vertrekken. Gilissen heeft de hoop op contractverlenging echter nog niet opgegeven en kiest dus niet voor het 'snelle geld'. "Het is niet de insteek dat hij vertrekt. Wij willen graag met hem verlengen en gaan daarover voor de winterstop met elkaar in gesprek."

Poll

Gaat Heracles dit seizoen Europees voetbal halen?

(1242 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws