'Ajax is een van de beste clubs ter wereld met bijna dezelfde spelers'

'Ajax is een van de beste clubs ter wereld met bijna dezelfde spelers'

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 21:42ma 09-12-2019 om 21:42

Valencia-trainer Albert Celades maakt zijn borst nat voor de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Ajax van aankomende dinsdag. Celades vindt dat Ajax wereldtop is, maar acht zijn ploeg zeker niet kansloos.

"Ajax is een van de beste clubs ter wereld. Ze hebben bijna dezelfde spelers als vorig seizoen", vertelt Celades op de persconferentie. "Het zal erg lastig worden om te winnen, maar we gaan er vol voor."

Celades hoopt dat zijn ploeg geleerd heeft van de eerste wedstrijd tegen Ajax. De Amsterdammers wonnen in Spanje met 0-3, al was die uitslag geflatteerd. "We hebben de wedstrijd nogmaals bekeken. Wij denken dat we bepaalde dingen kunnen gebruiken voor ons strijdplan van morgen. Hopelijk maken we de kansen nu wel af."

Valencia móet winnen om door te gaan in de Champions League. Ajax heeft genoeg aan een punt. "We moeten er rekening mee houden dat Chelsea wint, wij focussen ons op datgene waar we invloed op hebben. We weten dat alles goed moet gaan. Beide clubs kunnen doorgaan naar de achtste finale. Ik hoop dat het een mooie wedstrijd wordt en dat beide teams gemotiveerd zijn."

"Ajax was vorig seizoen halve finalist, maar ik weet niet of ze daarom meer druk ervaren. Wij hebben een kans en de spelers zijn klaar om ervoor te gaan", besluit Celades.

Poll

Gaat Ajax door?

(7734 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws