Dordrecht-fans hopen op Red Bull: 'Het is Modern Football, maar ook onze club'

Dordrecht-fans hopen op Red Bull: 'Het is Modern Football, maar ook onze club'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 12:14di 10-12-2019 om 12:14

De supporters van FC Dordrecht zijn bang dat hun club failliet gaat en hebben een opvallende move gemaakt. De Schapenkoppen zouden volgens een groep fans namelijk in zee moeten gaan met energiedrankenconcern Red Bull.

In een petitie, die de Dordtse fans hebben opgestart en graag willen aanbiedingen aan Red Bull-voorman Dietrich Mateschitz, valt te lezen dat de fans 'dan maar Modern Football' moeten omarmen en de lokale club aan Red Bull moeten aanbieden. Zij zouden dan een mooi nieuw stadion voor FC Dordrecht neer kunnen zetten en met een 'leuk budget en fatsoenlijk groeiplan' wat moois kunnen bereiken met de club.

In de disclaimer melden de initiatiefnemers van de petitie ook nog dat zij ook wel stellen te weten dat het een onmogelijke zaak is om Dordrecht te laten overnemen door Red Bull, maar dat ze het gewoon willen proberen. Het Modern Football-gehalte aan Red Bull wordt aan de kant gezet omdat het failliet laten gaan van een club te erg zou zijn voor de fans van de Schapenkoppen. 'Wij weten ook wel dat Red Bull Modern Football is, maar je club daarom failliet laten gaan zijn wel een beetje teveel principes', zo staat er.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws