Memphis: 'Wie heeft er dan tijd een ezel op een vlag te tekenen? Ik ben furieus'

Memphis: 'Wie heeft er dan tijd een ezel op een vlag te tekenen? Ik ben furieus'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 06:50wo 11-12-2019 om 06:50

Laatste update: woensdag 11 december 2019 om 06:55wo 11-12-2019 om 06:55

Memphis Depay schoot Olympique Lyon dinsdagavond met de 2-2 tegen RB Leipzig persoonlijk naar de knock-outfase van de Champions League, maar was na afloop van de wedstrijd niet te genieten. Een fan stond na het laatste fluitsignaal bij de achterlijn met een spandoek gericht aan centrale verdediger Marcelo. Op het doek was een afbeelding van een ezel te zien.

Memphis zocht na de wedstrijd meteen de confrontatie met de supporter en griste het spandoek woedend uit de handen van de fan. "We hebben allemaal kinderen, we hebben werk, wie heeft er dan tijd om een ezel op een vlag te tekenen? Ik ben furieus", laat de Nederlander na de wedstrijd weten aan RMC.

De overige Lyon-supporters konden de actie van Memphis niet echt waarderen en het kwam tot een geduw en getrek op het veld. "Ik ben boos, echt heel boos", vervolgt hij. "Maar ik moet voorzichtig zijn en rustig blijven." De supporters waren op hun beurt verontwaardigd dat de spelers ze niet kwamen bedanken na afloop. "Maar moeten wij ze bedanken als ze dit soort dingen over onze families en kinderen zeggen? Als je naar het stadion komt moet je ons steunen, maar de fans spugen op ons. Dat heb ik nog nooit gezien", aldus Memphis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws