'Als je Ajax zo laat mogelijk treft betekent dat dat we nog lang doorgaan'

'Als je Ajax zo laat mogelijk treft betekent dat dat we nog lang doorgaan'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 08:50do 12-12-2019 om 08:50

Peter Bosz hoopt Ajax te treffen in de Europa League, maar dan wel zo laat mogelijk. Bayer Leverkusen kreeg woensdag van Juventus en Atlético Madrid het laatste zetje richting het B-toernooi van Europa.

Ajax kan ploegen als Internazionale en Red Bull Salzburg niet treffen, maar een ontmoeting met Bosz is wél mogelijk. Of de oud-trainer van Ajax een weerzien met zijn oude club ziet zitten? Ja, maar nu nog niet. "Niet omdat we ze niet willen treffen. Als je ze zo laat mogelijk treft betekent dat dat we nog lang doorgaan. In die zin zou dat prima zijn", zegt Bosz voor de camera van Veronica.

Leverkusen speelde woensdag met Bosz tegen Juventus. Daley Sinkgraven kreeg een basisplaats. "Ik vond hem goed spelen. Hij heeft nog niet zoveel gespeeld. Na Bayern-uit, waarin hij er na een half uur inkwam, was dit zijn eerste wedstrijd. Ik vind dat hij het uitstekend gedaan heeft."

"Daley komt uit een moeilijke situatie waarin hij bijna twee jaar geblesseerd was. Gelukkig ken ik hem en zijn kwaliteiten, dus dat maakt het makkelijker om zijn niveau in te kunnen schatten. Hij moest van ver komen. We hebben hem voorzichtig proberen te brengen. Helaas is hij tegen Leipzig geblesseerd geraakt waardoor hij weer een tijdje geblesseerd is geweest. Hij heeft nu negentig minuten gespeeld en ik vind dat hij het heel goed gedaan heeft."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws