Europa League-clash met oude bekenden mogelijkheid voor Ajax: 'Zo laat mogelijk'

Europa League-clash met oude bekenden mogelijkheid voor Ajax: 'Zo laat mogelijk'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 08:09do 12-12-2019 om 08:09

Laatste update: donderdag 12 december 2019 om 08:24do 12-12-2019 om 08:24

Daley Sinkgraven speelde met Bayer Leverkusen de volle negentig minuten tegen Juventus, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg met 0-2 verloor van de Italiaanse grootmacht. Door de nederlaag is Leverkusen na de winterstop actief in de Europa League, waar een eventuele clash met Ajax wacht.

Sinkgraven blijft realistisch na de nederlaag tegen Juventus en gaat met zijn team na de winterstop voor een finaleplek in de Europa League. "Dat is wel het doel. Wat de kans is, dat is moeilijk in te schatten. Maar we gaan er natuurijk voor", vertelt hij tegen het Algemeen Dagblad.

Sinkgraven sprak na afloop ook met Veronica en liet zich uit over een eventuele ontmoeting met Ajax, dat dinsdag uitgeschakeld werd. "Het is balen. Wat moet ik erover zeggen? Ik baalde er heel erg van. We hebben vorig jaar een fantastisch seizoen gehad in de Champions League. Het is jammer dat het zo moet eindigen."

Contact met zijn oude club had hij niet. "Ik heb geen contact met ze gehad. Ik denk dat ze wat meer aan hun hoofd hebben." Of hij hoopt op een weerzien met Ajax? "Zo laat mogelijk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws