'GelreDome gaat overstag na kritiek van Vitesse-fans: bierprijs mogelijk verlaagd'

'GelreDome gaat overstag na kritiek van Vitesse-fans: bierprijs mogelijk verlaagd'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 10:47za 14-12-2019 om 10:47

De kritiek van fans van Vitesse op de bierprijs in GelreDome heeft mogelijk effect gehad. De stadiondirectie wil graag in gesprek met alle betrokken partijen om te onderzoeken of een prijsverlaging tot de mogelijkheden behoort.

De Vitesse-fans zijn ontevreden over de bierprijs nadat het stadion besloot om sinds afgelopen zondag over te stappen op Bud. Die biertjes gaan in kleinere glazen, maar de Arnhemse supporters betalen wel nog steeds dezelfde prijs. Onlangs kaartte een fan in gesprek met De Gelderlander aan dat er veel gemor is over de nieuwe prijsstelling en de krant schrijft nu dat de stadiondirectie wil gaan kijken of de prijs kan worden bijgesteld.

Vitesse en de mensen van GelreDome benadrukken echter wel dat er ook kritiek was toen Vitesse de vorige keer van biermerk wisselde (van Heineken naar Jupiler) en dat het ook een kwestie van gewenning is. De fans van de Arnhemse club kunnen de komende twee wedstrijden sowieso nog gebruik maken van een speciale actie van Bud. Een groot bier is dan te verkrijgen voor de prijs van een normaal pilsje.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws