'Real en City grijpen mis: PSG bereikt akkoord met Braziliaanse international'

'Real en City grijpen mis: PSG bereikt akkoord met Braziliaanse international'

23-12-2019 11:54 Laatste update: 12:03
10

Paris Saint-Germain slaagt erin om Marquinhos uit de handen van de Europese topclubs te houden, zo meldt L'Équipe. Onder meer Real Madrid en Manchester City werden in verband gebracht met de 25-jarige Braziliaanse international.

Volgens L'Équipe zijn PSG en Marquinhos het mondeling eens over een nieuwe verbintenis, na maanden van gesteggel. De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, tekent bij tot medio 2024 in het Parc des Princes. Dat is een verlenging van twee jaar.

Voor de Franse grootmacht is het een forse meevaller. Onder meer Le10 Sport schreef dat Real Madrid en Manchester City hoopten te profiteren van de moeizame onderhandelingen. Ook PSG begon te vrezen dat een transfer aan het einde van het seizoen de enige oplossing was, aangezien beide partijen het lange tijd niet eens werden over het salaris voor Marquinhos.

De mandekker speelt al sinds 2013 voor de kampioen van de Ligue 1, die hem voor dertig miljoen euro overnam van AS Roma. Hij begon zijn loopbaan in eigen land bij Corinthians.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie