'Wij speelden Excelsior weg, ik snap dat de fans denken: g*dverdomme...'

'Wij speelden Excelsior weg, ik snap dat de fans denken: g*dverdomme...'

23-12-2019 21:15
34

Het chagrijn was zondagmiddag groot bij Excelsior, zag Pascal Bosschaart, de assistent-trainer van het bezoekende SC Cambuur. De winterkampioen van de Keuken Kampioen Divisie won met 1-3 in Kralingen, waar het gemor niet van de lucht was.

Excelsior werd midweeks uit de KNVB Beker geknikkerd door FC Eindhoven en had ook tegen Cambuur weinig in te brengen. "Wij speelden Excelsior helemaal weg. Ik snap dat de supporters dan bij zichzelf denken: g*dverdomme, wij willen ook voetbal zien", aldus Bosschaart bij FC Rijnmond. "Elke keer dat zij de bal hadden, waren ze hem na twee, drie seconden weer kwijt. Dat was onze verdienste, maar Excelsior heeft het ook niet goed gedaan."

De oud-prof van onder meer FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag begrijpt dan ook volkomen dat de Kralingse fans ontevreden zijn. "Als je de namen van Excelsior op papier ziet, dan moeten zij gewoon kampioen worden."

De ploeg van Ricardo Moniz gaat echter als nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie de winterstop in. Het verschil met koploper Cambuur bedraagt elf punten.