Daily Record: De Boer meldt zich met twee ton bij Schotse hekkensluiter

Daily Record: De Boer meldt zich met twee ton bij Schotse hekkensluiter

25-12-2019 10:59
7

Atlanta United-trainer Frank de Boer heeft zijn vizier op de Schotse competitie gericht, meldt The Daily Record. De 23-jarige Ier Jake Mulraney staat volgens het medium in de belangstelling van de Amerikanen.

De Boer wil extra offensieve krachten en is op zoek naar een snelle buitenspeler: Mulraney is dit seizoen een vaste waarde bij Heart of Midlothian FC, de hekkensluiter van de Schotse Premier League. De vleugelaanvaller verlengde zijn contract afgelopen zomer nog tot medio 2022, maar is volgens The Daily Record voor een zacht prijsje op te halen: voor ruim twee ton zou De Boer al zaken kunnen doen. Hearts zou ook bereid zijn om mee te werken, aangezien men het geld goed kan gebruiken.

Voor De Boer zal kort na de jaarwisseling de voorbereiding op zijn tweede Major League Soccer-seizoen beginnen. FC Motagua uit Honduras is op 19 februari de eerste tegenstander in de CONCACAF Champions League. Atalanta haalde tot dusver twee versterkingen binnen: Brooks Lennon kwam over van Real Salt Lake en huurling Emerson Hyndman werd definitief overgenomen door Bournemouth.