Aflopend contract bij Chelsea: 'Wil het liefst tot mijn veertigste blijven'

Aflopend contract bij Chelsea: 'Wil het liefst tot mijn veertigste blijven'

25-12-2019 14:59 Laatste update: 16:03
7

Willian kan na dit seizoen gaan en staan waar hij wil door een aflopend contract, maar hoopt op een langer verblijf bij Chelsea. Dat laat de Braziliaanse buitenspeler, die kan rekenen op de belangstelling van FC Barcelona, weten in gesprek met Sky Sports.

De 31-jarige Willian is door het transferverbod bij Chelsea en het vertrek van Eden Hazard dit seizoen een van de belangrijkste mannen in de ploeg van Frank Lampard. Toch is er nog veel onzekerheid over zijn toekomst. Willian is in het bezit van een aflopende verbintenis, en kan dus vanaf januari bij andere clubs tekenen.

Dat is hij echter geenszins van plan. In gesprek met Sky Sports laat hij weten dat hij sowieso niet in januari gaat vertrekken, en dat hij het liefst 'tot mijn veertigste bij Chelsea blijf'. Er zijn momenteel onderhandelingen gaande tussen Willian en Chelsea en de intentie van beide partijen is om de samenwerking te verlengen. Willian speelt sinds 2013 bij Chelsea. Daarvoor kwam hij uit voor Anzhi, Shakhtar Donetsk en Corinthians.