Tapia reageert op vermeende interesse: 'Het is een heel grote club'

Tapia reageert op vermeende interesse: 'Het is een heel grote club'

25-12-2019 16:34
22

Feyenoord kan mogelijk toch nog een transfersom tegemoet zien voor Renato Tapia. De 24-jarige Peruviaan wordt in Argentinië gelinkt aan topclub Boca Juniors. Terug in eigen land voor een vakantie reageert hij op de transfergeruchten.

"Ja, ik heb het gehoord", begint Tapia tegenover América Deportes. "Maar ik weet van niets. Ik ben al op vakantie." De middenvelder lijkt een overstap desondanks niet bij voorbaat af te schieten. "Boca is een heel grote club, mar ik heb nog een contract tot komende zomer. We zullen zien wat er gebeurt. Ik houd me daar nu niet mee bezig, eerlijk gezegd."

Onder meer Voetbal International meldde de voorbije weken al dat Tapia mag vertrekken bij Feyenoord. Trainer Dick Advocaat wil ruimte maken in zijn selectie voor enkele aanwinsten. Omdat het contract van Tapia komende zomer afloopt, is dit de laatste kans voor Feyenoord om nog wat aan hem te verdienen.

De Rotterdammers wilden Tapia afgelopen zomer al verkopen, maar toen wees de international van Peru alle aanbiedingen van de hand. Dat kwam hem op een uitbrander van interim-directeur Sjaak Troost te staan.